Brand Awareness Specialist
Ontwerp op maat
Online en offline diensten

Personeelskleding kopen bij ons in Rotterdam

Wie personeelskleding in Rotterdam zoekt komt al snel uit bij Impressive Wear. Wij zijn een Rotterdams bedrijf, gespecialiseerd in bedrijfskleding en accessoires, voor verschillende sectoren. Bedrijven in onder andere de bouw, horeca, sport en zorg kiezen massaal voor ons bij het aanschaffen van kleding voor hun personeel. Wilt u de kleding verrijken met bijvoorbeeld het bedrijfslogo of een custom tekst? Ook dat kunnen wij voor u verzorgen. Kies dan voor het personaliseren van de werkkleding door middel van het bedrukken of borduren van de stof. Wij drukken uw afbeelding op de borst, rug of een andere gewenste plaats op de kleding.

Neem contact op en ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen!

Bel ons!

Duurzame personeelskleding

Alle personeelskleding die wij in ons assortiment hebben opgenomen komt van Nederlandse bodem. Op die manier kunnen wij de kwaliteit ervan volledig waarborgen. Ook bedrijven die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan en personeelskleding in Rotterdam nodig hebben, bedienen wij graag. Naast de reguliere werkkleding bieden wij namelijk ook een duurzame kledinglijn. Deze is volledig vegan en rebrandable.

horeca kleding in restaurant
koksbuis

Wij zijn hét brandingbedrijf in regio Rotterdam

Impressive Wear is onderdeel van Impressive Branding. U kunt dus niet alleen bij ons terecht voor uw personeelskleding in de regio Rotterdam, maar ook voor bijvoorbeeld uw website, gevelreclame, relatiegeschenken en online shop. Is nieuwe bedrijfskleding onderdeel van een totale aanpak van uw merkidentiteit? Neem dan contact met ons op! Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Bestel de mooiste personeelskleding van Rotterdam

Heeft u besloten personeelskleding te willen bestellen en/of bedrukken? Vraag dan direct een offerte aan! Kies welke kledingstukken en accessoires u nodig heeft voor uw team en voeg ze toe aan de prijsopgave. Op dit formulier kunt u ook aangeven of u bedrukking of borduring wenst en direct de gewenste afbeelding toevoegen. U ontvangt dan zo snel mogelijk onze prijsopgave. Voor vragen neemt u het best contact met ons op door te bellen naar +31 55 234 00 56 of een e-mail te sturen naar orders@impressivebranding.com.

Ook interessant:

Oranje werktrui | Oranje werkkleding | Werkkleding dames Rotterdam

VEGAN & REBRANDABLE WEAR

Vegan & Rebrandable wear slide2

RECENT TOEGEVOEGD

NEEM CONTACT MET ONS OP

Impressive-wear
Ziedewij 9
2991LA Barendrecht

+31 6.222.32.854
orders@impressivebranding.com

BEDRIJFSGEGEVENS

KVK: 80600212
BTW: NL861731153B01

IBAN: NL05ABNA0884648036
BIC: ABNANL2A

Winkelwagen