Brand Awareness Specialist
Ontwerp op maat
Online en offline diensten

Uw werkkleding volledig gepersonaliseerd

Wilt u uw werkkleding gepersonaliseerd maken? Dat kan! Door middel van bedrukken of borduren, of een combinatie hiervan, maken wij uw bedrijfskleding graag helemaal naar wens. Of u nu het bedrijfslogo wilt laten drukken of alleen een tekst, bij Impressive Wear voorzien wij de kleding van een kwalitatieve bedrukking of borduring die jaren meegaat. Wij leveren bedrijfskleding voor onder andere de zorg, bouw, horeca en sportbranche. Kies uit tientallen kledingstukken en accessoires de items die u nodig heeft en laat deze direct personaliseren.

Neem contact op en ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen!

Bel ons!

Bedrijfskleding laten bedrukken

Het team is het uithangbord van elk bedrijf. Een gepersonaliseerde look zorgt voor herkenbaarheid en maakt een professionele indruk. Daarnaast vestigt het de aandacht op uw bedrijf, wat zelfs kan zorgen voor nieuwe business. Bij ons vindt u niet alleen bedrijfskleding voor diverse branches, maar laat u de kleding ook direct personaliseren. Kies voor vesten met tekst, jassen met logo, broeken met bedrijfsnaam of een van de vele andere mogelijkheden. De opties lopen uiteen van een enkele bedrukking tot een volledige collectie van gepersonaliseerde bedrijfskleding.

horeca kleding in restaurant
koksbuis

Laat uw persoonlijke logo borduren

Een bedrijfslogo of -naam toevoegen aan de kleding kan door middel van het drukken van een afbeelding of tekst. Maar er is ook nog een tweede methode, namelijk borduring. Borduren is een hele duurzame methode, die een stijlvolle uitstraling aan de kleding geeft. Zelfs na vele wasbeurten blijft een geborduurde afbeelding in perfecte staat. Twijfelt u welke methode u het beste kunt kiezen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag om samen tot een optimaal ontwerp te komen.

Bestel de mooiste werkkleding, geheel naar wens gepersonaliseerd

Vraag direct een offerte aan voor werkkleding die gepersonaliseerd wordt door onze professionals Rotterdam! U doet dit door de gewenste kledingstukken toe te voegen aan de prijsopgave. Vul de rest van het formulier in, upload het gewenste bestand en wij gaan direct met de aanvraag aan de slag. Wanneer u interesse heeft in een uitgebreide bestelling, belt u naar +31 55 234 00 56 of stuurt u een e-mail naar orders@impressivebranding.com. We kijken dan samen naar de mogelijkheden.

Ook interessant:

Oranje werktrui | Personeelskleding | Workwear Rotterdam

VEGAN & REBRANDABLE WEAR

Vegan & Rebrandable wear slide2

RECENT TOEGEVOEGD

NEEM CONTACT MET ONS OP

Impressive-wear
Ziedewij 9
2991LA Barendrecht

+31 6.222.32.854
orders@impressivebranding.com

BEDRIJFSGEGEVENS

KVK: 80600212
BTW: NL861731153B01

IBAN: NL05ABNA0884648036
BIC: ABNANL2A

Winkelwagen