Brand Awareness Specialist
Ontwerp op maat
Online en offline diensten

Werkkleding met logo kopen in regio Dordrecht

Heeft u werkkleding met logo nodig in Dordrecht? Dan kiest u natuurlijk voor een bedrijf in de buurt! Impressive Wear is een in Rotterdam gevestigd bedrijf. Als specialist in werkkleding voorzien wij u graag van geschikte outfits met logo voor uw team. Wij leveren kleding voor personeel in verschillende disciplines. Of uw bedrijf nu actief is in de horeca, zorg, bouw of een andere branche, in onze webshop vindt u passende kleding van Nederlandse bodem. Veel bedrijven in Dordrecht zijn begaan met natuur en milieu. Voor hen beschikken wij zelfs over een duurzame kledinglijn. Door middel van borduring of bedrukking voorzien wij ook deze kleding van uw bedrijfsnaam of logo.

Neem contact op en ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen!

Bel ons!

Bedrijfskleding bedrukken

Werkkleding voorzien van het bedrijfslogo is altijd aan te raden. Het maakt uw personeel herkenbaar en zorgt voor een professionele uitstraling. Als u de bedrijfskleding graag verrijkt met het logo van uw bedrijf in Dordrecht zijn hiervoor twee mogelijkheden: bedrukken of borduren. Bij de prijsopgave kunt u aangeven naar welke vorm uw voorkeur uitgaat. Wij kunnen de afbeelding ook op verschillende plekken op de kleding plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan uw logo op de borst of rug van een trui of shirt. Heeft u hier eerst nog vragen over? Bel of mail ons dan, zodat wij u advies kunnen geven over wat in uw geval de beste keuze is.

horeca kleding in restaurant

Vraag een offerte aan voor werkkleding met uw logo in regio Dordrecht

Vraag direct uw offerte voor werkkleding met logo in Dordrecht aan! U doet dit heel eenvoudig door naar onze webshop te gaan en de gewenste kleding aan de prijsopgave toe te voegen. Hier geeft u tevens aan of u het logo gedrukt of geborduurd wilt hebben. Voeg een afbeelding toe van het logo, de bedrijfsnaam of de gewenste tekst en verstuur de aanvraag. U ontvangt dan zo snel mogelijk een prijsopgave van ons. Heeft u hulp nodig? Bel dan naar +31 55 234 00 56 of stuur een e-mail naar orders@impressivebranding.com.

Ook interessant:

Bedrijfskleding zorg | Werkkleding Dames | Complete werkoutfit Rotterdam

VEGAN & REBRANDABLE WEAR

Vegan & Rebrandable wear slide2

RECENT TOEGEVOEGD

NEEM CONTACT MET ONS OP

Impressive-wear
Ziedewij 9
2991LA Barendrecht

+31 6.222.32.854
orders@impressivebranding.com

BEDRIJFSGEGEVENS

KVK: 80600212
BTW: NL861731153B01

IBAN: NL05ABNA0884648036
BIC: ABNANL2A

Winkelwagen