Brand Awareness Specialist
Ontwerp op maat
Online en offline diensten

Bedrijfskleding voor de horeca

Bedrijfskleding voor de horeca vindt u in onze webshop. Als u een horecazaak heeft in Den Haag of Rotterdam wilt u natuurlijk graag dat uw personeel zich comfortabel voelt in de bedrijfskleding. Ook een nette uitstraling is belangrijk. Zij zijn tenslotte het visitekaartje van uw zaak! Bestel uw bedrijfskleding bij ons en u bent gegarandeerd van een professioneel uiterlijk van uw medewerkers. In ons uitgebreide assortiment vindt u naast kledingstukken ook handige accessoires om de kleding te onderhouden, zoals een waszak en kostuumhoes.

Neem contact op en ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen!

Bel ons!

Kleding kopen voor de horeca in regio Den Haag

Wilt u horeca kleding in Den Haag bestellen? Wij verzorgen dit graag voor u. Ons assortiment bevat alles wat u nodig heeft om het personeel van uw Haagse horecazaak te kleden. Wij leveren diverse soorten horecakleding, van schorten en dassen tot gilets en koksbuizen. Elke ondernemer die op zoek is naar kleding voor het voltallige personeel, kan dan ook bij ons terecht. Voor zowel de keukenbrigade als het bedienend personeel leveren wij alle kledingstukken die nodig zijn om het werk uit te voeren.

horeca kleding in restaurant
koksbuis

Bedrijfskleding voor de horeca in regio Rotterdam

Impressive Wear is leverancier van bedrijfskleding voor de horeca in Rotterdam. Representatieve werkkleding geeft uw bedrijf een professionele uitstraling. Bij ons bestelt u deze kleding in diverse kleuren stijlen. U kunt uw bedrijfskleding dus precies afstemmen op de huisstijl van het bedrijf. Kies een chic colbert of ga voor een meer informele uitstraling met een van de vele shirts of longsleeves uit ons assortiment. Of u nu op zoek bent naar horecakleding voor een restaurant, bar, hotel, cateringbedrijf of koffiezaak: wij hebben alles wat u zoekt.

Dames bedrijfskleding voor de horeca in regio Rotterdam

Ook bedrijfskleding voor de horeca voor dames in Rotterdam is bij ons verkrijgbaar. Kleding voor vrouwelijke koks en bediening is erg belangrijk voor de uitstraling van uw horecaonderneming. De kleding speelt ook een rol in goede hygiëne in uw zaak en zorgt voor herkenbaarheid bij de gasten. Voor vrouwelijke personeelsleden zijn er diverse kledingstijlen denkbaar, van casual tot formeel. In al deze categorieën kunnen wij u van bedrijfskleding voorzien. Denk aan een shawl of das voor om de hals of een net schort ter bescherming voor morsen. Past een informele uitstraling beter bij uw bedrijf? Kies dan voor jeans en een shirt.

Bestel uw favoriete bedrijfskleding voor de horeca eenvoudig

Heeft u een zaak in de regio Rotterdam en Den Haag en wilt u bedrijfskleding voor de horeca bestellen? Aarzel niet en vraag direct een offerte aan! Indien u nog twijfelt over uw bestelling of vragen heeft, bel dan naar +31 55 234 00 56 of stuur een e-mail naar orders@impressivebranding.com. Ook als u advies nodig heeft over de personalisatie van de kleding kunt u hierover met ons overleggen. De bestelde werkkleding wordt bij u bezorgd. Het is ook mogelijk om uw bestelling af te halen bij ons magazijn in Rotterdam.

Ook interessant:

Workwear | Werkkleding dames | Bedrijfskleding zorg Rotterdam

VEGAN & REBRANDABLE WEAR

Vegan & Rebrandable wear slide2

RECENT TOEGEVOEGD

NEEM CONTACT MET ONS OP

Impressive-wear
Ziedewij 9
2991LA Barendrecht

+31 6.222.32.854
orders@impressivebranding.com

BEDRIJFSGEGEVENS

KVK: 80600212
BTW: NL861731153B01

IBAN: NL05ABNA0884648036
BIC: ABNANL2A

Winkelwagen