CONTACT MET IMPRESSIVE WEAR

Veel gestelde vragen

Contactformulier

Aan het einde van het samenstellen van uw product vind u diverse opties om uw producten te ontvangen op het door uw aangegeven adres. Dit verschilt van product tot product.

Onze standaard aangeboden producten komen van zeer betrouwbare Nederlandse leveranciers. Hier hebben wij bewust voor gekozen om de kwaliteit zoveel mogelijk te kunnen waarborgen.

Ook hebben wij zeer goede en betrouwbare contacten in het Verre Oosten voor speciaal op maat gemaakte producten. Heeft u bijvoorbeeld een jas die niet meer leverbaar is, maar wel al bijna al uw personeel in loopt? Dan kunnen wij op basis van 1 exemplaar uw jas laten namaken. Ieder stiksel, ritsje of zak zal exact worden nagemaakt. Zo hoeft u niet al uw kleding te laten vervangen waar uw overige personeel al in loopt.

Ja! Impressive Wear is een onderdeel van Impressive Branding Nederland bv. Wij kunnen van alles voor u verzorgen vanonder 1 dak. Bedrijfskleding, websites/-shops, relatiegeschenken, gevelreclame, drukwerk etc etc alles is mogelijk bij ons. Indien u meer informatie wilt, of een vrijblijvend gesprek, vult u dan het contactformulier in en dan neemt een van onze accountmanagers z.s.m. contact met u op. Vaak dezelfde dag nog.

Handige linkjes

Contact Us

NEEM CONTACT MET ONS OP

Impressive-wear
Ziedewij 9
2991LA Barendrecht

+31 6.222.32.854
orders@impressivebranding.com

BEDRIJFSGEGEVENS

KVK: 80600212
BTW: NL861731153B01

IBAN: NL05ABNA0884648036
BIC: ABNANL2A

Winkelwagen