Brand Awareness Specialist
Ontwerp op maat
Online en offline diensten

Bedrijfskleding kopen in regio Rotterdam

Bedrijfskleding voor Rotterdam en omgeving bestelt u bij Impressive Wear. Of het nou gaat om werkkleding voor de bouw, horeca of zorg, bij ons vindt u een bijzonder uitgebreid assortiment aan bedrijfskleding voor uw zaak. Alle producten in ons assortiment worden in Nederland geproduceerd. De Nederlandse oorsprong van onze bedrijfskleding zorgt ervoor dat wij een goede kwaliteit kunnen waarborgen. Wilt u bedrijfskleding kopen in de buurt van Rotterdam? Zoek dan niet verder! Impressive Wear is zelf gevestigd in de havenstad en voorziet u graag van alle benodigde kledingstukken en accessoires.

Neem contact op en ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen!

Bel ons!

Voor uw zaak in Dordrecht bedrijfskleding bestellen

Heeft u bedrijfskleding in Dordrecht nodig voor uw onderneming in bijvoorbeeld de bouw- of zorgsector? Bekijk dan snel ons uitgebreide assortiment. Hierin vindt u gegarandeerd de werkkleding die aansluit bij de uitstraling en huisstijl van uw zaak. Van technische werkbroeken en reflecterende shirts voor de bouw tot pantalons en mantels voor de zorg. Ook voor horecabedrijven in Dordrecht hebben wij veel keus in kwalitatieve werkkleding. Denk aan koksbuizen voor zowel mannelijk als vrouwelijk keukenpersoneel, blouses en schorten voor de bediening en colberts en pantalons voor receptiemedewerkers.

horeca kleding in restaurant
koksbuis

Bedrijfskleding voor regio Den Haag

Ondernemers die op zoek zijn naar representatieve bedrijfskleding in Den Haag kunnen ook terecht in onze webshop. Kies de kledingstukken en accessoires uit die u nodig heeft, wij hebben diverse maten en kleuren beschikbaar. Plaats direct een bestelling of vraag een offerte op als het om grote hoeveelheden gaat. Om de kleding volledig te personaliseren, kunt u kiezen voor bedrukking of borduring. Upload een afbeelding van de bedrijfsnaam of het logo en wij informeren u over de mogelijkheden van het plaatsen ervan op de geselecteerde kledingstukken.

Vraag een offerte aan voor bedrijfskleding in regio Rotterdam

Bedrijfskleding in Rotterdam bestellen? Selecteer de kledingstukken van uw keuze en vraag direct een offerte aan. Ons deskundige team neem zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden en prijzen door te geven. Als u eerst nog vragen heeft, bel dan naar +31 55 234 00 56 of stuur een e-mail naar orders@impressivebranding.com. U kunt de bestelde werkkleding laten bezorgen, maar het is ook mogelijk om de bestelling af te halen bij ons magazijn in Rotterdam.

Ook interessant:

Bedrijfskleding horeca | Complete werkoutfit | Werkkleding gepersonaliseerd

VEGAN & REBRANDABLE WEAR

Vegan & Rebrandable wear slide2

RECENT TOEGEVOEGD

NEEM CONTACT MET ONS OP

Impressive-wear
Ziedewij 9
2991LA Barendrecht

+31 6.222.32.854
orders@impressivebranding.com

BEDRIJFSGEGEVENS

KVK: 80600212
BTW: NL861731153B01

IBAN: NL05ABNA0884648036
BIC: ABNANL2A

Winkelwagen