Brand Awareness Specialist
Ontwerp op maat
Online en offline diensten

Complete werkoutfit kopen bij ons in Rotterdam

Een complete werkoutfit in Rotterdam en omgeving voorziet u in één keer van alle kleding die uw personeel in de havenstad nodig heeft. Wij leveren een volledig werkuniform vanuit ons Rotterdamse magazijn. Urenlang allerlei webshops afstruinen en overal iets vandaan halen is dus niet meer nodig. Koop uw bedrijfskleding bij ons en u bent direct volledig voorzien. Wij ontzorgen u compleet! Of u nu een horecabedrijf heeft en uw bedienend en keukenpersoneel van kleding wilt voorzien, of een zorgbedrijf waarbij artsen en verpleegkundigen gekleed dienen te worden, voor elk soort bedrijf vindt u complete werkoutfits in ons assortiment.

Neem contact op en ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen!

Bel ons!

Een pakket voor werkkleding bestellen in Rotterdam

Wanneer er wordt gekozen voor een werkkledingpakket, zijn Rotterdamse bedrijven direct ontzorgd op het gebied van bedrijfskleding. Koop niet alles los, maar selecteer een vooraf samengesteld pakket dat al meteen broeken, truien, shirts en meer bevat. Op deze manier bent u verzekerd van een passend, compleet kledingpakket voor uw team. Wilt u de bedrijfskleding ook nog voorzien van een logo of andere opdruk? Dat kan! Wij bedrukken of borduren de kledingstukken direct.

horeca kleding in restaurant
koksbuis

Stel een complete garderobe samen met onze werkkleding

De vooraf samengestelde werkkledingpakketten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De pakketten zijn ook in diverse maten te bestellen. Er is dan ook altijd een pakket beschikbaar voor al uw teamleden, ongeacht geslacht of kledingmaat. Makkelijker wordt het niet: in één order bestelt u een complete garderobe met bedrijfskleding voor dames of heren, met of zonder personalisering.

Bestel uw complete werkoutfit bij ons in Rotterdam

Bestel nu meteen complete werkoutfits voor uw medewerkers! Wij maken het bestellen van een complete werkoutfit in de buurt van Rotterdam makkelijk voor u. Selecteer een van de werkkledingpakketten in onze webwinkel en u bent direct voorzien van alle benodigde kledingstukken. Voeg de items toe aan de prijsopgave en u ontvangt van ons een scherpe offerte. Indien gewenst kunt u direct het logo of een andere afbeelding toevoegen. Wij nemen het drukken of borduren van de afbeelding dan mee in de prijsopgave. Heeft u vragen? Neem contact met ons op door te bellen naar +31 55 234 00 56 of een e-mail te sturen naar orders@impressivebranding.com.

Ook interessant:

Bedrijfskleding horeca | Gepersonaliseerde werkkleding | Werkkleding met logo Dordrecht

VEGAN & REBRANDABLE WEAR

Vegan & Rebrandable wear slide2

RECENT TOEGEVOEGD

NEEM CONTACT MET ONS OP

Impressive-wear
Ziedewij 9
2991LA Barendrecht

+31 6.222.32.854
orders@impressivebranding.com

BEDRIJFSGEGEVENS

KVK: 80600212
BTW: NL861731153B01

IBAN: NL05ABNA0884648036
BIC: ABNANL2A

Winkelwagen